Køb vores udsøgte vine og få fri fragt ved køb over 1500,-

Vi er passionerede omkring vin

Vores mål er at gøre kvalitetsvin tilgængelig for alle. SuperBrugsenvin.dk blev grundlagt med en simpel idé: At bringe de bedste vine fra hele verden lige til din dørtrin. Vi forstår, at vin er mere end bare en drik. Det er en oplevelse, en rejse gennem smag, aromaer og historier.

 

 

Hvem er vi?

 

SuperBrugsenvin.dk er en del af Oksbøl & Omegns Brugsforening, der driver SuperBrugsen i Oksbøl, hvor vi tilbyder et stort udvalg af vores enorme sortiment af skøn vin. Med et kæmpe bagland som Coop i ryggen samt et bredt samarbejde med Danmarks bedste vinimportører, vil vi gøre det nemt at handle vin online, til gode fornuftige priser.

 

Hvad tilbyder vi?

 

På Superbrugsenvin.dk finder du ikke kun de kendte og gode vine fra Coops sortiment. Du finder et omfattende udvalg af vine der passer til enhver lejlighed. Vores udvalg vokser konstant og vi har altid spændende, sjældne og eksklusive vine til salg, som du ellers ikke finder i supermarkedssegmentet.

Vores vine opbevares omhyggeligt og behandles med respekt, så du er sikker på at kvaliteten er i orden, når du handler hos Superbrugsenvin.dk.